Acabem entre tots amb els residus plàstics! Nova jornada online gratuïta el proper 1 de febrer. Apunta’t ja!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

El pròxim 1 de febrer a les 16:30 tindrà lloc la jornada online gratuïta adreçat als agremiats on us informarem sobre la importància de la reducción de plàstics i envasos d’un sol ús als nostres negocis. També us n’informarem de tots els canvis normatius que ens condicionaran. La jornada serà impartida en col·laboració amb  Barcelona + Sostenible i la Fundació Rezero.

Bones pràctiques. Reduïm plàstics
Hem de ser conscients de l’impacte que suposa un ús excessiu de plàstics i envasos i que podem fer des del nostre comerç per aplicar unes bones pràctiques amb altres alternatives.

Cada cop són més els clients sensibles amb aquest tema i hem de ser referents i donar als nostres establiments un valor afegit.

Podeu registrar-vos en aquest formulari. És molt senzill!

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A LA FORMACIÓ ONLINE. 

 

 

 

Recordeu que els establiments agremiats i Amics del Gremi us ofereixen garantia de qualitat gràcies al nostre segell, que implica:

  • Compromís, que els productes són de la màxima qualitat.
  • Reconeixement dels professionals en l’ofici.
  • Certificat que s’han aconseguit tots els processos de qualitat.
  • Garantia de pertinença a un sector de més de 2.000 anys d’història a la ciutat.

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad