2a edició del curs Gestió de negoci i confecció d’escandalls: La gestió com a eina innovadora que canviarà el futur del teu negoci

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

 

A causa de l’interès suscitat en la passada edició, tornem a convocar-vos en la 2a edició del curs “Gestió de negoci i confecció d’escandalls: La gestió com a eina innovadora que canviarà el futur del teu negoci”.

Amb un curs teòric-pràctic, volem donar-vos les pautes per tal d’optimitzar al màxim el vostre negoci i saber en tot moment on sou. De manera molt pràctica, desenfadada i molt aplicada volem donar-vos les claus per tal que traieu el màxim rendiment del vostre negoci.

Volem posar llum a la feina que feu dia a dia i canviar el model de gestió que s’ha aplicat “tota la vida”. Avui dia calen eines eficients per als temps que corren.

PRIMERA SESSIÓ

4 de maig de 15:30 a 20.00

La gestió com a eina d’innovació, nocions bàsiques de gestió i de conceptes.

  • Quan em costa obrir el meu local?
  • Quins són els costos de personal?
  • Quin és el cost de producte Vs ventes ( food-cost)?
  • Quins són els meus marges de benefici, com ho faig per tancar el mes i saber el rendiment del meu negoci?
  • Com puc implementar una eina senzilla i pràctica que sigui el “volant” del meu negoci (QUADRE DE COMANDAMENT)

SEGONA SESSIÓ

11 de maig de 15:30 a 20:00

Els escandalls de producte (CARN FRESCA, SEMIELABORATS I PLATS CUINATS). Com fixar preus de venda.  Anàlisi de venda de productes.

TERCERA SESSIÓ

18 de maig de 15:30 a 20:00

Classe pràctica: confecció d’escandalls d’elaborats i plats cuinats

Preu del curs: 250€

Places limitades (12 persones màxim). Les places s’atorgaran per ordre d’inscripció. Envieu un mail a info@gremicarnissers.com o bé truqueu al mòbil 601 317 744.

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad