ZERMAT sorteja envasadora al buit JazzVac ATOM

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

ZERMAT sorteja màquina de buit professional !!!

 

Enguany si que si, per fi podem tornar a gaudir d’una de les fires més importants del sector de l’alimentació.
Del 4 al 7 d’abril té lloc la Fira Alimentaria / Hostelco 2022 a Barcelona, i Zermat & Graef  hi serà present.

 

Aquest any, més que mai, i per continuar posant el nostre granet de sorra , sortejarem entre tots els assistents registrats a l’estand o a través del nostre Instagram, una envasadora al buit JazzVac ATOM, gama de sobretaula.

 

Aquest model d’envasadora, és dels més compactes que comercialitzem a Zermat.
Amb aquesta màquina de buit obtindràs resultats de professional en el mínim lloc en el teu comerç. El seu espai en cambra et permet envasar bosses de fins a 20x30cm. “Una de les poques màquines d’envasar al buit del mercat que té incorporada la funció de marinat”

Sens dubte una gran incorporació al teu equip de treball 😉 .

 

LINK VIDEO YT : https://www.youtube.com/watch?v=FRHcQMldwm8

 

Com participar en el sorteig 

Participar és molt senzill, tens diferents opcions a escollir, però recorda que el període de participació és del 4 al 7 d’abril fins les 12h del migdia.

 

1-Visita l’estand de Zermat ubicat al Pabelló 4 en el número E851. Quan arribis et registraràs a través d’un formulari digital amb un número de codi, aquest serà el teu número de participant i et donarem una copia del número adjudicat en paper.

Fer-te seguidor a Instagram de @zermat_and_graef

 

2-Publica un POST a Instagram, relacionat amb l’envasat al buit, amb la teva màquina Zermat o a l’estand de Zermat, i menciona en aquesta publicació a @zermat_and_graef

Fer-te seguidor a Instagram de @zermat_and_graef .

Quan ens arribi l’avís de participació, t’enviarem el formulari digital per a registrar-te en el sorteig i el teu número de participant.

 

3-Publica un STORIES a Instagram, relacionat amb l’envasat al buit, amb la teva màquina Zermat o a l’estand de Zermat, i etiqueta a @zermat_and_graef.

Fer-te seguidor a Instagram de  @zermat_and_graef .

Quan ens arribi l’avís de participació, t’enviarem el formulari digital per a registrar-te en el sorteig i el teu número de participant.

 

El sorteig del número premiat es celebrarà l’últim dia de la fira , el dia 7 de maig a la 13h del migdia al nostre stand. Pots també seguir-lo en directe a través del nostre Instagram @zermat_and_graef .
No oblidis etiquetar a totes les persones que vulguis convidar a participar, i la possibilitat de guanyar aquesta fabulosa envasadora al buit!

 

Us esperem a tots i totes! 😄

 

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad