Pla d’acció per millorar la sostenibilitat del sector. Vols unir-te i beneficiar-te dels seus avantatges?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

Si el teu establiment es troba a peu de carrer a la ciutat de Barcelona, aquesta informació et pot interessar.

El nostre Gremi  és membre del programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

La  participació  del Gremi en aquest programa consisteix a elaborar un Pla d’Acció per millorar la sostenibilitat del nostre sector amb una proposta d’actuacions que, al mateix temps que impliquen les vostres empreses,  des del Gremi us acompanyem en l’execució juntament amb la Secretaria Tècnica del programa.

Des del Gremi  ressaltem que sou vosaltres els veritables protagonistes del canvi a la ciutat, mitjançant la promoció d’actuacions més sostenibles que ens asseguren un futur viable i durador.

Pla d’Acció del Gremi

En aquest enllaç podreu veure el pla d’acció que el Gremi ha elaborat per aconseguir un comerç més sostenible. Si us adheriu al Pla d’acció del Gremi, podreu obtenir com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l’any 2022:

• Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials
• Si us cal, obtenció d’una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.

Què fer per adherir-vos

Per adherir-vos us demanem que empleneu el següent formulari online, ABANS DEL 30 DE JUNY indicant quines actuacions dureu a terme:

Les dades les rebrà directament la Secretaria Comerç + Sostenible. Us recomanem que guardeu els correus electrònics de confirmació un cop finalitzat el procés.
Important: s’han d’emplenar totes les dades sol·licitades. En el cas que marqueu accions proposades pel propi establiment, marqueu en quin àmbit s’engloba l’acció proposada i expliqueu l’acció/ns proposada/es.

Per a més informació podeu consultar la web del programa Barcelona Comerç + Sostenible. 

 

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad