Voleu contractar personal auxiliar de carnisseria i xarcuteria? Tenim el personal format i preparat per treballar!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

Al Gremi col·laborem amb  diferents entitats per formar persones en la iniciació de l’ofici, afegir-les a la nostra Borsa de Treball  i poder donar resposta a la necessitat de contractació que ens mostreu. La següent informació està adreçada a les empreses amb establiments a la ciutat de Barcelona i l’Àrea Metropolitana. Però si no esteu a la zona, no dubteu a dir-nos les vostres necessitats, intentarem ajudar-vos.

En aquesta ocasió, des del programa Oportunitats Professionals als Mercats Municipals i el Comerç de Proximitat i amb l’impuls de Barcelona Activa, Mercabarna i l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, s’han  format joves com a ajudants de carnisseria i  xarcuteria i auxiliars de comerç de productes ecològics i de proximitat.

 

 

Josep Escofet, membre del Gremi, explica en el vídeo que podeu veure més avall o bé clicant en la imatge de dalt com ha estat l’experiència de contractar una persona jove formada en el programa d’Oportunitats als mercats municipals i el comerç de proximitat de Barcelona Activa.

Els i les joves del projecte han finalitzat la formació amb una valoració molt positiva i ara iniciem la recerca de feina.🍀

Beneficis:

  • Subvenció d’entre 5.000 fins a 5.700€ pels primers 6 mesos de contractació.
  • Selecció de personal adequat per al lloc de feina.

 

Quin és el perfil de les persones que podeu contractar?

  • Joves, d’entre 18 i 29 anys amb ganes de treballar al comerç alimentació
  • Han rebut formació especialitzada a MERCABARNA com:
    • Ajudant de carnisseria
    • Ajudant de xarcuteria
    • Auxiliar de comerç de productes ecològics i de proximitat

 

Us interessa?

Contacteu amb el programa: 

697 882 051 – 671 775 326

ocupaciojoves@barcelonactiva.cat

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad