Noves dates per als cursos de formació de la nova APP del Gremi. Apunta’t ja!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Estem entusiasmats per l’interès mostrat per la formació que us permetrà gaudir de l’APP del Gremi . El mes de febrer han iniciat la formació 50 alumnes!!!

L’APP del Gremi us permetrà crear un nou canal de relació comercial amb els vostres clients, oferint-los la possibilitat de fer-vos comandes o compres de forma ràpida, senzilla i segura amb una  “navegació” agradable i entenedora.

I vosaltres, podreu rebre, preparar i gestionar el lliurament les comandes de manera organitzada. També  contempla opcions de pagament, horaris de recollida a l’establiment o lliurament a domicili, que determinareu cadascun de vosaltres, controlant així  la presència dels clients als establiments i minimitzant el temps d’espera. Fet que  us permetrà canviar hàbits de preparació de les comandes, en horaris sense o amb pocs clients a l’establiment.
Un punt clau perquè pugueu gestionar aquesta eina i  l’APP sigui un èxit, és  la formació.

Amb la col·laboració de PIME Coneixement, el Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona organitzarem un curs que tindrà 6 hores de durada distribuïdes en 2 sessions de 3 hores i serà de caràcter eminentment pràctic.
Per poder oferir l’APP als vostres clients es imprescindible que us inscriviu a la formació, un cop feta podreu donar-vos d’alta i gaudir d’aquest nou servei gratuït del Gremi.

Reserva la teva plaça i dels teus treballadors 😉 

Les properes  dates són

Dilluns 1 i 8 de març  de 16:00h a 19:00h

https://www.pimec.org/ca/pimes-autonoms/formacio/implementacio-practica-venda-online-amb-app-com-estrategia-marqueting-3

Dimecres 10 i 17 de març de 16:00h a 19:00h
https://www.pimec.org/ca/pimes-autonoms/formacio/implementacio-practica-venda-online-amb-app-com-estrategia-marqueting-4

Si és la primera vegada que us inscriviu en un curs a PIMEC, cal que us registreu prèviament (mireu la banda dreta de la web). Si teniu dubtes, truqueu-nos al 601 31 77 44 i us assessorarem o bé envieu-nos un correu electrònic a info@gremicarnissers.com.

 

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad