Com cada any el Gremi vol compartir amb vosaltres la il·lusió de la Loteria de Nadal, que se sorteja el 22 de desembre. Posem a la vostra disposició participacions de 5 € del número 34193. Si voleu adquirir-ne a 5 € i sense recàrrec o talonaris amb 50 participacions total 250 €, per oferir als vostres clients i coneguts, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Tanmateix, tal com hem fet altres anys, el nostre Gremi també participarà en la distribució de la loteria LA ‪GROSSA de Cap d’Any entre els establiments agremiats. Cada establiment participant percebrà un 3% de comissió del total de llibrets, que es deduirà en el moment del pagament.

El 3% restant que rep el Gremi, el destinarem -com en les anteriors edicions- a fer entregues solidàries de carn perquè persones sense recursos en puguin menjar. Aquest any, a causa de la crisi econòmica causada per la covid19, cal més col·laboració que mai😔. Us animem a què us sumeu a la iniciativa❤️! Si voleu participar en la venda de La Grossa més ‪‎Solidària, contacteu amb nosaltres.

La Grossa té un màxim de 450 € per número, que es reparteixen en 3 llibrets de 150 € cadascun.

Ja podeu sol·licitar-nos els vostres talonaris a info@gremicarnissers.com o envieu-nos un whatsapp a 601 317 744.

SORT I SALUT🍀

Al nostre establiment, podreu trobar les millors carns. Mengeu carn. És salut.

Recordeu que els establiments agremiats us donen garantia de qualitat gràcies al nostre segell, que implica:

  • Compromís, que els productes són de la màxima qualitat.
  • Reconeixement dels professionals en l’ofici.
  • Garantia de pertinença a un sector de més de 2.000 anys d’història a la ciutat.