Els carnissers, xarcuters i pollaires diuen ‘no’ al malbaratament alimentari. Els nostres cursos online us ajudaran a treure el màxim profit de les carns!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

Un 70% dels consumidors espanyols confessa que a casa seva es llença menjar a les escobraries. L’enquesta feta per l’OCU (l’Organització de Consumidors i Usuaris) a finals de setembre ens revela els hàbits i costums a casa i als restaurants. Es va obtenir  informació de 1.181 consumidors espanyols al voltant dels seus hàbits amb els àpats i el malbaratment alimentari. A la gran majoria dels enquestats el tema del malbaratament els fa prendre consciència:

  • El 89% està molt d’acord que tirar menjar en bon estat no és ètic, no està bé.
  • El 75% se sent malament quan pensa en els diners gastats en menjar que s’acaben llençant.
  • El 76% considera que el desaprofitament d’aliments té un impacte negatiu sobre el medi ambient.

Però malgrat aquesta pressa de consciència, encara el 70% dels consumidors llencen menjar.

El 29 de setembre ha estat el dia per prendre consciència del que significa el malbaratament alimentari. Els carnissers, xarcuters i els pollaires fem els nostres elaborats, que posen un plus de qualitat als productes dels nostres aparadors, amb els talls que en determinats moments no tenen tanta sortida com d’altres. Amb els elaborats cuidem de la salut, del medi ambient, lluitem contra el malbaratament i convertim una peça de carn excel·lent en un producte de 5 estrelles!

I si voleu formar-vos en noves propostes d’elaborats per oferir als vostres clients, els nostres cursos us ajudaran. Els teniu per iniciar-vos o per perfeccionar els vostres productes. Formeu-vos amb el Gremi! Cliqueu en aquest enllaç per veure les possibilitats de cursos online. Molt fàcils de seguir!

Al nostre establiment, podreu trobar les millors carns. Mengeu carn. És salut.

Recordeu que els establiments agremiats us donen garantia de qualitat gràcies al nostre segell, que implica:

  • Compromís, que els productes són de la màxima qualitat.
  • Reconeixement dels professionals en l’ofici.
  • Garantia de pertinença a un sector de més de 2.000 anys d’història a la ciutat.

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad