El Gremi participa a la campanya Penja la Porra per aconseguir finançament para La Marató, enguany contra la Covid-19. Participa i penja el cartell al teu establiment!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

 

 

 

Enguany tornem a participar a una nova edició de la Marató de Tv3 dedicada a la COVID-19 La Marató se celebrarà el diumenge dia 20 de desembre de 2020 per TV3 i Catalunya Ràdio. Sumem a la marca  CARNISSERS XARCUTERS CATALUNYA que participa, des de fa 26 anys a la Marató de TV3, amb la porra solidària.

Des de les juntes dels 5 Gremis que formem CARNISSERS XARCUTERS CATALUNYA us volem fer aquesta pregunta:

Us imagineu els 1.500 establiments associats a Catalunya penjant la Porra ??? 200 € x 1500 porres !!!! Quina suma dona???

L’objectiu HA DE SER AQUEST: que cada Carnisseria,  Xarcuteria i Polleria  Catalana pengem una PORRA! Si ho fem la participació solidària per a quelcom tan necessari per a tots i totes com és acabar amb la COVID-19 pot ser una realitat més assolible. Per tant PENJA LA PORRA! I fes que els teus clients hi juguin!

 

Som #heroisinvisibles però PER LA MARATÓ DE TV3 hem de ser MÉS VISIBLES QUE MAI!

 

Gràcies per ser-hi i participar-hi!!!

 

Funcionament de la Porra

Envia’ns un vídeo de quan pengis el cartell que hem per correu al whatsapp del Gremi 601317744

El gran repte és que tots pengem la porra i així poder aconseguir incrementar l’aportació directa a la Marató de Tv3 dedicada enguany a la lluita contra EL COVID-19. Enguany se celebrarà el diumenge 20 de desembre de 2020.

Cada establiment  agremiat que hi participa, sorteja un lot de regals o productes o vals regals entre els seus clients. El guanyador és el que encerti la terminació del sorteig de l’ONCE del dia anterior a la Marató. Cada client pot triar un número entre el 00 al 99, cada terminació s’hi col·labora en 2€.

Funcionament de la graella:

Consisteix en un panell amb 100 números als quals poden jugar els vostres clients al preu de 2 € per casella indicant el seu nom i un número de telèfon a la casella del número triat. A cada casella només hi pot jugar una persona.

Que has de fer?

Preparar un petit lot de productes del vostre establiment per un valor aproximat de 12 a 20 €

Dates de lliurament:
El divendres 18 de desembre s’ha de donar per acabada la porra i cal que la retireu de l’establiment.
El dia 18 ó 19 de desembre  realitzar ingrés dels diners recaptats a la compte del Gremi del Banc de Sabadell núm ES86 0081 0115 9100 0169 5874 indicant el vostre nom i envia’ns un Whatsapp amb la informació

 

És important realitzar l’ingrés els dies indicats per tal que el diumenge dia 15 de desembre puguem indicar la quantitat total que aportem com a grup. Si no heu pogut fer l’ingrés, envia’ns un whatsapp al telèfon 601317744 –fins i tot el divendres nit, dissabte o diumenge al matí- per indicar-nos la vostra aportació.

 

Qui guanya?

El número guanyador serà el que coincideixi amb les dues darreres xifres del sorteig de la ONCE del divendres dia 18 de desembre de 2020.

Què guanya?
El lot/lots de productes que prepara cada establiment.

Com fer-ne difusió?
-Utilitza els següents hashtags quan facis publicacions a instagram:

  • #penjolaporra
  • #carnissers
  • #xarcuters
  • #maratotv3

-Envia’ns un vídeo de la carnisseria amb la porra.
-Penja les fotografies a les xarxes socials: Dels guanyadors, de les porres ja omplertes etc…

Recordeu que si no heu rebut el cartell de la Porra per correu electrònic, truqueu-nos al 601317744 o bé envieu-nos un mail a info@gremicarnissers.com

Al nostre establiment, podreu trobar les millors carns. Mengeu carn. És salut.

 

Recordeu que els establiments agremiats us donen garantia de qualitat gràcies al nostre segell, que implica:

  • Compromís, que els productes són de la màxima qualitat.
  • Reconeixement dels professionals en l’ofici.
  • Garantia de pertinença a un sector de més de 2.000 anys d’història a la ciutat.

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad