El Gremi al Mercat de Mercats. Esteu tots convidats a gaudir de la nostra parada a la Plaça de les Glòries!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

 

Els dies 22, 23 i 24 d’octubre la plaça de les Glòries de Barcelona acollirà la festa de la gastronomia de proximitat i saludable: la fira de Mercat de Mercats. El Gremi hi serà present amb una parada amb carns fresques de qualitat, sostenibles, vinculades a l’alimentació saludable i la dieta mediterrània.

Durant el cap de setmana, en un espai habilitat, es realitzaran activitats, tallers i ponències per a tots els públics entorn de l’alimentació sostenible i de mercat. Els visitants podran comprar les millors carns a la parada i, seguidament, portar-les a la zona de barbacoes i pícnic, on les podrien degustar. Pero aquí no acaba tot.

 

 

El Gremi també ha pensat en els nens i nens. I ha previst la realització d’un taller infantil d’hamburgueses el proper 24 d’octubre a les 12:00h. Veniu tots i els vostres fills podran fer les millors i més bones hamburgueses del món!

I a les 19h, el catedràtic emèrit en Nutrició i Bromatologia, Abel Mariné, impartirà la ponència titulada Carn i Salut, on ens parlarà de la importància de les carns en una dieta variada, equilibrada i sostenible.

 

 

 

16 d’octubre Dia Mundial de l’Alimentació

L’ONU ha instaurat el dia 16 d’octubre com el Dia Mundial de l’Alimentació. Des de l’organisme internacional diuen que aquesta jornada serveix per pensar sobre quin futur volem en alimentació. Un futur amb aliments suficients, nutritius, inocus i assequibles. Les carns de qualitat, les nostres carns de qualitat, responen a tots aquests missatges. Són aliments de qualitat, amb nutrients suficients per al desenvolupament de la vida.

Sabieu que consumir proteïnes animals ha afavorit el desenvolupament de el cervell humà? Des d’un punt de vista nutricional, les proteïnes animals són les més eficients. Trobem els 9 aminoàcids essencials (histidina, isoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, treonina, triptòfan i valina); 16 vitamines i minerals, entre elles les B12 la vitamina que no sintetitza el nostre cos i s’ha de captar obligatòriament des dels aliments d’origen animal en quantitat suficient; i 10 compostos bioactius com la coenzima Q10, l’L-carnitina o la creatina.

Si l’ésser humà s’ha convertit en un ésser intel·ligent és gràcies a una dieta omnívora i als valors nutricionals dels aliments d’origen animal.

 

 

 

 

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad