Descobreix el gust de l’autentica carn fresca del ibèric de Gla

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

“Descobreix el gust de l’autentica carn fresca del ibèric de Gla”

Dehesa las Cumbres I.B. volem agrair a tots els agremiats i amics del Gremi la gran feina social i professional desenvolupats durant un any tan complicat com aquest 2020.

Desitgem agrair també la confiança de tots els professionals que heu confiat tot aquest temps en la nostra professionalitat i que tot ser un any difícil pel que fa a vendes, molts ens heu sabut agrair que no hàgim caigut en servir a particulars directament.
És aquest suport que ens anima a continuar millorant i aprenent dels nostres clients col·laboradors a continuar portant les millors carns fresques de porcs ibèrics de camp i de gla directes de les deveses del sud de la península setmanalment.

La nostra feina mira sempre a un mercat cada cop més exigent amb la qualitat del producte, des de la qualitat de vida en el seu origen fins a la presentació i consum final al plat del consumidor. Una aposta constant per productes saludables, equilibrats, i d’una qualitat màxima, el nostre porc ibèric, certificat i garantit cada peça amb organismes oficials.

Continuem ampliant cada any les nostres referències seguint les vostres indicacions i testades a casa vostra per assegurar satisfacció i repeticions en els vostres clients.

Poder oferir als millors carnissers d’aquest país el millor porc fresc del món, generant un binomi de qualitat i bon fer, als taulells de tendes especialitzades del nostre país, dibuixa un panorama al nostre ofici ple de futur i d’èxits.
És ara, aquestes setmanes que disposarem del millor ibèric, engreixat en llibertat, amb la millor alimentació de glans, amb setze mesos de vida i servit fresc cada setmana.
Si voleu tenir el millor de el millor en ibèric de gla i amb qualitat certificada, heu de posar-vos en contacte amb Dehesa las Cumbres. 

Som aquí per donar-vos el millor.

Catàleg de carns ibèriques:
https://www.dehesalascumbres.com/pdf/catalogo/nacional/007-Catalogo-CARNES-INTERACTIVO-DLC.pdf

Contacta’ns en tel.: 936 301 920 / 649 271 130

Mail: pedidos@dehesalascumbres.com o per la nostra web: dehesalascumbres.com

 

 

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad