Campanya del Gremi’ Alimenta les teves defenses. Menja carn’

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

 

 

Continuant amb la tasca de comunicació conjunta i defensa de la carn, el Gremi ha dissenyat una campanya amb cartells i vídeos que us donaran missatges perquè els vostres clients i clientes els puguin veure i ajudar a consumir més carn durant aquest mes.

Donat que ja comença el fred i que la baixada de la temperatura disminueixen les nostres defenses, hem insistit en què les carns constitueixen un dels magatzems més importants de vitamines que ens ajuden a combatre refredats i altres estats emocionals i físics com l’anèmia.

VÍDEO DE LA CAMPANYA

Us hem enviat per correu electrònic els enllaçós perquè tingueu accès a cadascuna de les peces que hem elaborat per a vosaltres, per a posar-les als vostres mostradors o monitors o bé per compartir-les a les xarxes socials, mencionant el Gremi a facebook, twitter o instagram.

Si no has rebut el correu electrònic per poder participar de nostres campanyes corporatives, doncs. cliqueu aquest enllaç,  envieu un mail a info@gremicarnissers.com o bé truqueu al 601 317 744.

Recordeu que els establiments agremiats us donen garantia de qualitat gràcies al nostre segell, que implica:

  • Compromís, que els productes són de la màxima qualitat.
  • Reconeixement dels professionals en l’ofici.
  • Garantia de pertinença a un sector de més de 2.000 anys d’història a la ciutat.

Comentaris

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad