Acte comiat del President Xavier Gallifa. Gràcies per tot. Gràcies per tant

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

El dilluns 16 de maig vam celebrar un acte de comiat al president Xavier Gallifa per agrair-li la seva gran tasca durant més de vint anys al capdavant del Gremi. Vam viure moments molt emotius i van voler estar presents moltes empreses, agremiats i institucions.

Compartim amb vosaltres el pròleg del llibre de fotos que resumeix aquests més de vint anys viscuts al Gremi. I a continuació podreu veure el vídeo amb tots el comentaris que companys, empreses i institucions li han enviat.

Pròleg: President Xavier Gallifa. Més de 20 anys de dedicació al Gremi

“Fa molts segles que existeix el Gremi de Carnissers de Barcelona.

Com sabeu un Gremi es conforma de persones que es dediquen al mateix ofici, persones que dediquen part de la seva vida a treballar en aquella professió que tant els agrada, uns més que d’altres …

Dins d’aquest grup de persones hi ha d’haver líders. Com saps un líder és aquella persona que té qualitats per dirigir, gestionar i prendre decisions. I molt important ha de tenir empatia, saber escoltar, donar suport i si és dels bons… pot arribar a patir pels problemes dels altres. Doncs fa molts anys, més de 20, en aquest Gremi hi va començar a implicar-se el fill d’uns carnissers, la Mercè i el Tomàs.

Tu, en Xavier Gallifa, vas començar a participar en les activitats gremials i aportar idees i propostes. I l’anterior president, el Sr. Fabregat, va veure la llum i, molt intel·ligentment, va valorar que podies ser el seu relleu i va començar a confiar en tu. Vas començar a fer articles d’opinió a la Revista TALL, una revista que en aquell moment era de color gris i amb articles força negatius i poc motivadors. I tu, amb el teu tarannà positiu i encoratjador, vas voler canviar aquella tendència. Tant va agradar aquella nova invasió de pensaments, de propostes i de solucions, que l’any 2006 va ser nomenat vicepresident i al 2010, president del nostre Gremi.

Durant aquests anys has sabut envoltar-te de persones afins als teus pensaments, has marcat els objectius, les has dirigit i has confiat en elles. Has estat un LÍDER dels bons… dels que saben delegar, escoltar, gestionar, prendre decisions i trobar solucions. I aquell Gremi, que era tan gris com aquella revista, va començar a canviar de colors…

Vas despertar un Gremi que estava adormit, provocant l’interès dels agremiats i agremiades i els vas fer sortir de les seves botigues. Els vas unir en esdeveniments, cursos, viatges, fires, vedelles al carrer… tantes i tantes coses !!!

I vas aconseguir que el real esperit Gremial tornés a tenir el mateix sentit que tenia segles enrere. I ara prens una de les decisions més difícils de la teva vida, vols deixar la presidència, vols donar pas a altres que continuïn amb la teva passió fent créixer el Gremi.

I t’entenem i ho respectem i volem agrair-te cada any de dedicació i amb aquest llibre de records, imatges i missatges, volem agrair el temps i l’amor dedicat al Gremi.

Volem agrair també a la teva família que ens ha permès robar-te el seu temps.

Gràcies, President”

 

 

 

 

Comentaris

Noticies Relacionades

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad