Venda de carnisseria – xarcuteria a Badalona

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

On: Badalona

Més informació: Es ven un negoci familiar i tradicional, per jubilació de la propietat. El negoci compta amb una marca molt representativa i reconeguda al seu entorn, ja que operen des de fa més de 28 anys. Aquest negoci ofereix al comprador la possibilitat de tenir el seu propi negoci com a empresari i propietari, així com iniciar una trajectòria professional aprofitant l’impuls que aporta tota una àmplia cartera de clients fidels i uns ingressos estables que aporten un rendiment positiu de benefici cada any. Aquest negoci es una oportunitat per la rendibilitat, estabilitat i solvència que ofereix al comprador.

Equipació: Negoci cèntric a Badalona, equipat amb tots els elements i recursos necessaris pel desenvolupament de la seva activitat. Les instal·lacions tenen unes dimensions totals de 90 m2, dels quals es destinen a botiga, obrador i a les cambres de magatzem, a més de comptar amb un espai destinat a lavabo i una zona per a les pertinences del personal.

T’informem sense compromís per atendre qualsevol dubte o consulta que pugui sorgir.

Telèfon / Mòbil: 621 247 433

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad