Es ven carnisseria en funcionament a Barcelona

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

On: A Sant Martí Eix Comercial

Més informació: La carnisseria ha estat oberta ininterrompudament des de fa més de 45 anys i gestionada per la mateixa família.

Equipació: Local d’uns 40 m2 amb gran visibilitat exterior, grans vidres i accès a dues façanes. Està equipat amb un mostrador en forma d’L i disposa de cambra frigorífia equipada amb prestatgeria i estructura inoxidable per penjar carn.

Disposa d’aire condicionat, sistema de 2 balances Bizerba interconnectades, envasadora al buit Zermat, talladora de bistecs i serra per a carn amb os. Actualment està atès per 2 carnisseres.

Productes comercialitzats: Vedella, xai, Cabrit, porc, elaborats frescos, aviram i derivats, selecció de productes 5a gamma.

Transmissió de l’establiment: Traspàs del negoci i possible venda del local si el comprador està interessat. El negoci pertany a una societat amb 2 punts de venda des de fa molts anys, plantejant com a primera opció la possibilitat de venda de la totalitat de l’empresa.

Es pot plantejar el traspàs d’aquest punt de venda amb la inclusió de la venda del local, si així ho desitja el comprador, o en base a negociar un contracte de lloguer.

Telèfon / Mòbil: 609 77 98 99

 

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad