Com cada any el Gremi vol compartir amb vosaltres la il·lusió de la Loteria de Nadal, que se sorteja el 22 de desembre. Posem a la vostra disposició participacions de 5 € del número
34193. Podeu adquirir participacions a 5 € sense recàrrec o talonaris amb 50 participacions a 250 € per oferir als vostres clients i coneguts.

També participaremen la distribució de la loteria La ‪Grossa de Cap d’Any entre els establiments agremiats. Cada establiment  participant percebrà un 3% de comissió del total de llibrets, que es deduirà en el moment de pagament. El 3% restant que rep el Gremi, el destinarem, com en les anteriors edicions, a fer entregues de carn per que persones sense recursos perquè en puguin menjar.

Si voleu participar en la venda de la Grossa mes ‪‎Solidària contacteu amb nosaltres. La Grossa té un premi màxim de 450€ per número, que es reparteixen en 3 llibrets de 150€ cadascun. Els bitllets són de 10€.

Si voleu Loteria o Grossa de Cap d’Any, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de telèfon 93 323 40 19, el mòbil 601 317 744 o bé al correu eletrònic info@gremicarnissers.com