Inicia't en l'ofici o amplia la teva formació

Vols formar-te com a carnisser i treballar al nostre sector?

Possa't al dia amb els cursos que ofereix el Gremi i les diferents administracions

INICIACIÓ A L'OFICI

Cursos

curs

Curs de tall professional d’Espatlla Ibèrica al Gremi

El proper dilluns 27 de juny, el Gremi col·labora amb la formació professional d’un curs de tall d’Espatlla Ibèrica. La formació s’impartirà presencialment de 15 a 19h a les instal·lacions del Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques.

CONEIX A LES NOSTRES FORMADORES

Professorat

Professionals que gestionen i imparteixen els cursos

MÒNICA ADELL

Formadora del Gremi de Carnissers de Barcelona i Província. Més de 20 anys d’experiència en el sector de la carnisseria i els elaborats carnis. Especialista en la presentació de nous productes, els seus cursos es caracteritzen per la senzillesa en l’explicació i la facilitat per a poder realitzar consultes en línia.

YOLANDA I CINTA

Amb més de 30 anys d’experiència, Yolanda i Cinta, estan especialitzades en innovació en el món de la vedella catalana. Però també podeu trobar en la seva carnisseria més de 20 formes diferents de fer hamburgueses. Per això, la seva experiència innovadora la impartim a través dels cursos. Amb agilitat i facilitat, la Yolanda i la Cinta us donaran a conèixer com transformar els vostres elaborats.

ANA PARÍS

Més de 35 anys d’experiència en el sector de la carnisseria i en l’elaboració artesanal pròpia. Especialista en elaborats especials per a festivitats, la seva creativitat ha marcat tendència en el sector apostant per les visualitzacions atractives del producte. Ana Paris contagia la seva passió entre els seus alumnes.

Accede con tu cuenta de Agremiado
Accedeix amb el teu compte d'Agremiat
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad