Sabíeu que…La gent gran gasta menys energia que els joves o adu És per això que cal que mengin de tot, encara que ho facin en menys quantitat. El canal Salut de la Generalitat de Catalunya especifica que “és molt important que la seva alimentació sigui equilibrada, variada, suficient i adaptada a les característiques fisiològiques de la persona” i recomana “consumir diàriament carn, peix, ous i làctics”.

La gent gran és un col·lectiu especialment vulnerable a la desnutrició. És molt important prevenir-la o tractar-la ben aviat. Sabíeu que la carn ens ajuda a tenir una bona estructura muscular? Conté col·làgen i és el principal component de la fàscia, els cartílags, els lligaments, els tendons, els ossos i la pell. El col·làgen enforteix les artèries i juga un paper en el desenvolupament dels teixits.

Juntament amb la queratina tova, les vitamines que aporta la carn és responsable de la força i l’elasticitat de la pell.

Recorda que pots participar al nostre sorteig de Facebook. Contesta la pregunta AMB QUI COMPARTIRIES UNA HAMBURGUESA ARTESANA? i guanya un val de 50€ per comprar al teu establiment de proximitat. FES CLIC AL SORTEIG. Tens fins el dia 28 de maig per respondre. Ànim!!!