Des del sector carni estem preocupats pel canvi climàtic. Estem fent molt. I n’haurem de fer més, però és just culpar els carnissers i ramaders de tots els problemes que comporta l’efecte d’hivernacle? No. Creiem que impulsar campanyes per deixar de menjar carn és desestabilitzar un sector que sustenta al país, ajuda a combatre el canvi climàtic i dona treball a moltes famílies. Per decidir cal conèixer les dues cares de la notícia. Per això, ramader, carnisser, xarcuter i pollaire, et donem raons per a lluitar contra les informacions tòxiques i tendencioses d’alguns sectors.

Per exemple. Sabíeu que el sector ramader representa només el 7% de les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle, davant del 27% del transport, el 19% de la indústria, el 17% de la generació d’electricitat o el 9% del consum de combustibles.

Ho teniu tot més clar en aqust vídeo de  @CarneySalud. Si us plau, compartiu a les vostres xarxes socials i a les webs, perquè la ramaderia i la carn formen part del batec del planeta.