La carn, de pollastre, de vedella, de xai, de poltre… aporta proteïnes i aminoàcids que no es troben en cap altre producte. Està demostrat! No ho diem nosaltres!!! Ho diuen els científics.  La Fundación Alicia, entitat a favor d’una alimentació saludable afirma que la carn forma part d’una dieta saludable i fins i tot la revista Annals o Internal Medicina, explica en un estudi internacional que cap institució hauria “de posar límits al consum de carn vermella”. Com a tot a la vida, la solució l’hem de trobar en l’equilibri. 

El doctor Abel Mariné, catedràtic emèrit en Nutrició i Bromatologia en la Facultat de Farmàcia, apunta que és “incoherent fer polèmica del consum de carn… som humans, perquè hem menjat carn”. Ho sabem, la qualitat dels aliments que consumim és un factor molt important per cuidar la nostra salut.

 

La carn és un aliment amb nutrients molt importants per a la salut. És font de proteïnes d’alt valor biològic, vitamines i minerals i la seva inclusió en la dieta representa importants beneficis nutricionals, que aporta proteïnes d’alt valor biològic, vitamines del grup B i minerals com el fòsfor, el zinc i el ferro.

 

 

Per això des del Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona, us convidem a consultar la nostra web, gremicarnissers.com, on podreu localitzar els més de 600 establiments de proximitat de carnissers i pollaires de confiança i amb garantia de qualitat. N’hi ha un molt a prop teu!

 

Des del Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram defensem la Dieta Mediterràni com a factor clau per a la salut.  La dieta de l’equilibri.

 

Feu salut. Ara més que mai, producte de qualitat. I la carn i l’aviram, al teu establiment de confiança!