El Gremi sempre ha defensat el sector. I malgrat tot el col·lectiu sempre ha tingut de detractors. La Revista Càrnica i Eurocarne, dos dels pesos més forts del sector, es feia ressò fa pocs dies d’un article del Catedràtic  de Sanitat Animal, Joaquín Goyache. “Al sector se li imputa una resposabilitat sobre l’escalfament global  que no en té. La majoria són falsos mites al voltat de la ramaderia i el canvi climàtic”.  

S’ha arribat a dir que el sector era el responsable en un 50% de l’escalfament global!!! Si així és així. Perquè durant la crisi de la covid-19, mentre el nostre sector ha estat un servei essencial i continuàvem treballant més que mai, els gasos d’efecte hivernacle s’han rebaixat fins a un 60% a la ciutat de Barcelona?

 

No ho diem nosaltres. Ho diu l’Agència Espacial Europea. Per tant, hem de ser conscients del que es diu i, dintre de les nostres possibilitats, respondre.

El Gremi sempre ha fet una defensa de la professionalitat del sector, una professionalitat que s’ha demostrat amb escreix.

Des del Gremi volem destacar en aquesta setmana prèvia a la commemoració del Dia de l’Hamburguesa la informació i els arguments a favor del sector carni, perquè arribin al consumidor i que pugui tenir cura del que es diu i es deixa de dir a les xarxes socials.

Ara més que mai, producte de qualitat. I la carn i l’aviram, al teu establiment de confiança! Consulta els més de 600 establiments de confiança a gremicarnissers.com.