Facebook, twitter, instagram, botiga online. Com gestionem el que publiquem? El dia a dia del sector carni no deixa massa temps per a les eines digitals. Però cal tenir consciència que la comunicació digital és una aportació més al nostre comerç. Per tant frases com ” ara no puc, perquè no tinc temps” han de poder deixar pas  a un comerç de proximitat cada cop més pròxim al seu client a través de les xarxes socials. Obrir perfils a les xarxes socials ho deixem i no publicar res en 1, 2 o 3 o més anys no és comunicació digital.

El Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques uns convida a la presentació online, “La transformació digital en el comerç de proximitat” que tindrà lloc el dilluns 8 de juny a les 16:30 h

Aquesta presentació us vol donar una visió de les possibilitats i oportunitats que té el vostre negoci en l’entorn digital. La situació que hem patit ens han fet adonar que ens hem d’adaptar als nous temps més ràpidament.

La competència ho farà, i tu???

Partint de l’anàlisi de l’entorn actual, us volem ensenyar com podeu vendre en línia, i com podeu gestionar les xarxes socials que més s’adeqüin als clients als quals us voleu dirigir a la botiga i des del mòbil.

Contacta amb info@gremicarnissers.com o amb el 601 317 744