El nostre Gremi, amb una llarga tradició històrica, té com a objectiu representar als seus afiliats i defensar els interessos professionals, davant de qualsevol Administració i/o altres Organismes.

Treballem diàriament per oferir-los assessorament tècnic creant quants serveis puguin resultar útils als mateixos. És per això, que el Gremi porta a terme diversos cursos de formació i reciclatge, tant presencial com on-line, com són la formació en manipulació d’aliments, obligatòria segons la legislació vigent, o cursos, segons les necessitats i inquietuds dels nostres afiliats,  relacionats en l’ofici.

Publiquem i enviem  trimestralment la revista Tall, amb l’objectiu de mantenir una informació constant a tots els nostres agremiats dels proveïdors, novetats, cursos, sanitat... en fi totes les qüestions relacionades amb la seva activitat.

Podeu gaudir de  “La Botigueta del Gremi “ on podeu trobar productes per la vostre carnisseria com motllos hamburgueses, safates, davantals... a uns preus exclusius. Molts proveïdors i empreses de servei, tenen un tracte preferencial amb descomptes i promocions amb els nostres afiliats.

Podeu fer, gratuïtament,  totes les consultes necessàries relacionades amb fiscal (laboral, d’assegurances, jurídiques, d’obradors....) tramitem subvencions i altres ajuts, també  disposem de borsa de treball.. Si els interessa amb uns preus exclusius també els hi donem suport amb  temes laborals  (nomines, assegurances, jubilacions, acomiadaments...)   i en el terreny fiscal  ( comptabilitat, impostos trimestrals...)

El Gremi està afiliat a la CCC, Confederació de Comerç de Catalunya i a Anafric, Asociación Empresarial Cárnica.

UNA MIRADA AL PASSAT

ORGANIGRAMA