INICIACIÓ A L’ELABORACIÓ

Vols millorar la imatge de la teva Carnisseria? Oferir als teus clients nous productes? T'agradaria treure més rendibilitat al teu negoci? No tens temps per ensenyar als teus treballadors/res?? Si la resposta es si..... No et pots perdre el curs d'iniciació a les elaboracions innovadores, on proposem una nova manera d'entendre la Carnisseria, oferint-vos ideés i consells útils per aplicar al món de la carn. Són elaboracions molt interessants per als nostres negocis, on podem aprendre noves tècniques a l'hora de treballar els productes, així com noves i atractives formes de presentar-los o com promocionar-los. Aquesta nova idea de Carnisseria està resultant un èxit pels que ja ho han provat!!! Properes dates contacta amb nosaltres.
contacta

PRÀCTIQUES CORRECTES D'HIGIENE I ETIQUETATGE

L’higiene ha de ser la plataforma essencial per poder manipular aliments sense riscos per a la salut . El manual de Pràctiques Correctes d’Higiene  ens  dóna les pautes i  els controls per afavorir una elaboració i manipulació d’aliments sense riscos.
contacta

ELABORATS INNOVADORS

Vols cridar l’atenció dels clients?? Quina millor manera que guarnint el taulell amb elaborats innovadors, que seran un reclam pels clients i ajudaran a fer que augmentin les vendes En aquest cursos presentarem elaborats innovadors creats per celebrar dates significatives: Primavera, Sant Jordi, Setmana Santa, Sant Joan, Castanyada , Nadal... Són elaboracions molt interessants per als nostres negocis, on podràs aprendre noves tècniques i presentacions a l'hora de treballar els productes, així com noves i atractives formes de presentar-los o com promocionar-los. Aquesta nova idea de Carnisseria està resultant un èxit pels que ja ho han provat!!! Si estàs interessat/da contacta amb nosaltres.
contacta

ADDITIUS EN MINORISTES DE LA CARN FRESCA

El curs que us proposem revisa els additius més utilitzats en els preparats i productes carnis, per part dels minoristes de la carn fresca, així com les seves principals funcions tecnològiques, els pros i contres de les barreges comercials ja preparades i les limitacions legals segons el tipus d’additiu i producte. D’altra banda, també s’analitzaran altres ingredients, cada cop més utilitzats en els preparats càrnics, com ara els midons, proteïnes, fibres,...Aprendrem amb quin objectiu es fan servir i quina funcionalitat donen al producte.
+ info

APROFITAMENT DE PECES

Qué pots fer amb aquelles peces que en determinats moments de l'any no tenen la sortida habitual??? En aquest curs us proposarem noves presentacions per l'aprofitament de les peces per tal de donar-les major rendibilitat . També propostes de llibrets i broquetes amb diferents sabors i colors des d'un enfocament innovador. Són elaboracions molt interessants per als nostres negocis, on podem aprendre noves tècniques a l'hora de treballar els productes, així com noves i atractives formes de presentar-los o com promocionar-los. Amb aquestes presentacions que els clients apreciaren i valoraran molt positivament afavorireu els resultats del vostre negoci. Properes dates contacta amb nosaltres.
contacta

BOTIFARRES, ROLLINGS I HAMBURGUESES

Vols sorprendre els teus clients i augmentar les vendes?? En aquest curs es proposarà, diferents tipus de botifarres amb varietat de sabors i colors, rollings que despertaran emocions... i propostes sorprenents d'hamburgueses per celebrar el dia mundial de l'hamburguesa!!! Properes dates contacta amb nosaltres.
contacta

ESCANDALL I COMPTE D'EXPLOTACIÓ

Com fer correctament les comptes del negoci. L’eina bàsica per a fer la comptabilitat de la carnisseria. Si estàs interessat/da contacta amb nosatres.
contacta

DIETÈTICA I NUTRICIÓ

Exposició de les noves tendències nutricionistes que avalen el consum de carn a la dieta. Aquests coneixements ens donaran mes seguretat i confiança sobre els nostres productes. Si vols saber-ne més contacta amb nosaltres.
contacta

XARXES SOCIALS APLICADES A LA CARNISSERIA

En l'actualitat augmentar els coneixements sobre la utilització del món de Facebook, Twitter, Instagram,… és important. Aprofita les xarxes socials per promocionar el teu establiment! Contacta amb nosaltres si vols saber-ne més.
contacta

COMPTABILITAT I FISCALITAT

Iniciat per l’exercici professional en matèries comptables i fiscals. Contacta si vols saber-ne més.
contacta

II CURS DE FORMACIÓ DIRIGIT A PROFESSIONALS DEL SECTOR CARNI

+ info

2n nivell QUALITAT NUTRICIONAL, SENSORIAL I VIDA UTIL DE LA CARN

+ info

1r nivell QUALITAT DE CARN I PRINCIPIS D’ANÀLISIS SENSORIAL APLICATS A LA CARN DE BOVÍ

+ info

CURS TALLADOR PROFESSIONAL DE PERNIL

La professió de Tallador de Pernil no és tallar a rodanxes un pernil. És saber rendibilitzar-ho. Per això, restauradores, estudiants d'escoles d'hostaleria, xarcuters o amants del bon menjar tenen clar que saber tallar pernil és sinònim de futur.
+ info

TALL DE PERNIL I FOIE

L’expert Albert Falguera ens acosta una mica més al món del pernil i el foie. En el cas del pernil, aporta informació sobre les diferents races, l’etiquetatge, els tipus de tall, el rendiment, la seguretat o els utensilis necessaris per tallar el pernil a mà. Quant al foie, els assistents aprendràn més sobre la seva història, les races, la selecció dels fetges, la legislació sanitària, l’etiquetatge o fins i tot receptes de com elaborar-lo. Posa't en contacte si vols saber-ne més.
contacta