Què són les Fitxes Tècniques, com es fan i per a què serveixen

16 de juliol de 16:00 a 19:00 Què són les Fitxes Tècniques, com es fan i per a què serveixen Les Fitxes Tècniques com a eina de màrqueting Ponent: Marta Quintana Medina - Advocada especialitzada en dret alimentari. Presencial 100€ (possibilitat de bonificació). *El preu per als no agremiats té un suplement de 20€.
+ contacta

Decoració Gastronòmica

9 de juliol de 16:00 a 19:00 Decoració Gastronòmica en tallat vegetal, que donarà un valor afegit als vostres elaborats càrnics i us permetran presentar unes vitrines atractives i elegants que seduiran als clients Masterclass a càrrec de Judit Comes, de FrutArt, reconeguda internacionalment pel seu treball, qualitat i professionalitat i guanyadora de nombrosos premis internacionals. Presencial 40€
+ contacta

Taller Pràctic d’ Etiquetatge Carn i Productes Carnis

2 de juliol de 16:00 a 19:00 Taller Pràctic d’ Etiquetatge Carn i Productes Carnis En aquesta formació milloreu els coneixements en l’etiquetatge dels aliments, i us dotarà d’habilitats als alumnes per tal de poder elaborar etiquetes que compleixin la normativa vigent Impartit Mònica Saltor, consultora en seguretat alimentària. Presencial 50€
+ contacta

Exercici i Benestar “ Gimnàstica de la Felicitat”

28 de juny de 16:00 a 19:00 Exercici i Benestar “ Gimnàstica de la Felicitat” Curs impartit per Antonio Bernad de Carniceria Antonio Bernad, que mostrarà exercicis que et pot ajudar a evitar possibles lesions i que podràs treballar a casa, tanmateix practicarem tècniques de respiració que et poden ajudar en el dia a dia. Presencial 40€ *El preu per als no agremiats té un suplement de 20€.
+ contacta

Presentacions per barbacoes amb un enfocament innovador.

18 juny de 16:00 a 19:00 Presentacions per barbacoes amb un enfocament innovador. Augmentareu la possibilitat de propostes molt atractives i pràctiques que els vostres clients agrairan Impartit Yolanda i Cinta de Carns Cinta. Presencial 50€ inclou degustació. On-line 70€ *El preu per als no agremiats té un suplement de 20€.
+ contacta

“Dona un pas mes... i no tinguis por d’entrar a la cuina i deixar córrer la teva imaginació!!

13 juny de 16:00 a 19:00 “Dona un pas mes... i no tinguis por d’entrar a la cuina i deixar corra la teva imaginació!! Els teus clients ho estan esperant... Impartit per Teresa Olivella Presencial 50€ inclou degustació. On-line 70€ *El preu per als no agremiats té un suplement de 20€.
+ contacta

Presentació de safates embotits i formatges

11 juny de 16:00 a 19:00 Presentació de safates embotits i formatges Ofereix als teus clients diferents presentacions i propostes que donaran un excel·lent servei Impartit per Olga Arroyo Presencial 50€ inclou degustació. On-line 70€ *El preu per als no agremiats té un suplement de 20€.
+ contacta

CURS DE FORMACIÓ_4 JUNY: INICIACIÓ A L'ELABORACIÓ INNOVADORA

El dilluns 4 de juny de 16 a 19h, la Yolanda i la Cinta de Carns Cinta ens impartiran el Curs d'Iniciació  a l'Elaboració Innovadora. No et quedis enrere i reserva la teva plaça per a tu o els teus treballadors / es. Places limitades que s'atorgaran per ordre d'inscripció. Vols diferenciar-te de la competència? Amb els nostres cursos millorarà la rendibilitat de la teva carnisserai, oferint  noves presentacions que atrauen l'atenció dels teus clients. Preu del curs, 50€ (inclou degustació). Si no podeu venir, també us oferim la possibilitat de veure el curs online en directe o un altre dia en diferit, amb un preu de 70€. *El preu per als no agremiats té un suplement de 20€.
contacta

COM SUPERAR SATISFATÒRIAMENT LES INSPECCIONS DE SANITAT

El proper 28 de maig de 16 a 19h tindrà lloc al Gremi de Carnissers el curs "Introducció al Sistema APPCC: els pre-requisits en detallistes de la carn fresca". L'aplicació de sistemes d'autorcontrol en les empreses alimentàries basats en el Sistema APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític) requereix unes pràctiques i condicions d'higiene, que s'han de mantenir abans i durant la implantació del Sistema d'APPCC.
contacta

INICIACIÓ A L’ELABORACIÓ

Vols millorar la imatge de la teva Carnisseria? Oferir als teus clients nous productes? T'agradaria treure més rendibilitat al teu negoci? No tens temps per ensenyar als teus treballadors/res?? Si la resposta es si..... No et pots perdre el curs d'iniciació a les elaboracions innovadores, on proposem una nova manera d'entendre la Carnisseria, oferint-vos ideés i consells útils per aplicar al món de la carn. Són elaboracions molt interessants per als nostres negocis, on podem aprendre noves tècniques a l'hora de treballar els productes, així com noves i atractives formes de presentar-los o com promocionar-los. Aquesta nova idea de Carnisseria està resultant un èxit pels que ja ho han provat!!! Properes dates contacta amb nosaltres.
contacta

PRÀCTIQUES CORRECTES D'HIGIENE I ETIQUETATGE

L’higiene ha de ser la plataforma essencial per poder manipular aliments sense riscos per a la salut . El manual de Pràctiques Correctes d’Higiene  ens  dóna les pautes i  els controls per afavorir una elaboració i manipulació d’aliments sense riscos.
contacta

ELABORATS INNOVADORS

Vols cridar l’atenció dels clients?? Quina millor manera que guarnint el taulell amb elaborats innovadors, que seran un reclam pels clients i ajudaran a fer que augmentin les vendes En aquest cursos presentarem elaborats innovadors creats per celebrar dates significatives: Primavera, Sant Jordi, Setmana Santa, Sant Joan, Castanyada , Nadal... Són elaboracions molt interessants per als nostres negocis, on podràs aprendre noves tècniques i presentacions a l'hora de treballar els productes, així com noves i atractives formes de presentar-los o com promocionar-los. Aquesta nova idea de Carnisseria està resultant un èxit pels que ja ho han provat!!! Si estàs interessat/da contacta amb nosaltres.
contacta

ADDITIUS EN MINORISTES DE LA CARN FRESCA

El curs que us proposem revisa els additius més utilitzats en els preparats i productes carnis, per part dels minoristes de la carn fresca, així com les seves principals funcions tecnològiques, els pros i contres de les barreges comercials ja preparades i les limitacions legals segons el tipus d’additiu i producte. D’altra banda, també s’analitzaran altres ingredients, cada cop més utilitzats en els preparats càrnics, com ara els midons, proteïnes, fibres,...Aprendrem amb quin objectiu es fan servir i quina funcionalitat donen al producte.
+ info

APROFITAMENT DE PECES

Qué pots fer amb aquelles peces que en determinats moments de l'any no tenen la sortida habitual??? En aquest curs us proposarem noves presentacions per l'aprofitament de les peces per tal de donar-les major rendibilitat . També propostes de llibrets i broquetes amb diferents sabors i colors des d'un enfocament innovador. Són elaboracions molt interessants per als nostres negocis, on podem aprendre noves tècniques a l'hora de treballar els productes, així com noves i atractives formes de presentar-los o com promocionar-los. Amb aquestes presentacions que els clients apreciaren i valoraran molt positivament afavorireu els resultats del vostre negoci. Properes dates contacta amb nosaltres.
contacta

BOTIFARRES, ROLLINGS I HAMBURGUESES

Vols sorprendre els teus clients i augmentar les vendes?? En aquest curs es proposarà, diferents tipus de botifarres amb varietat de sabors i colors, rollings que despertaran emocions... i propostes sorprenents d'hamburgueses per celebrar el dia mundial de l'hamburguesa!!! Properes dates contacta amb nosaltres.
contacta

ESCANDALL I COMPTE D'EXPLOTACIÓ

Com fer correctament les comptes del negoci. L’eina bàsica per a fer la comptabilitat de la carnisseria. Si estàs interessat/da contacta amb nosatres.
contacta

DIETÈTICA I NUTRICIÓ

Exposició de les noves tendències nutricionistes que avalen el consum de carn a la dieta. Aquests coneixements ens donaran mes seguretat i confiança sobre els nostres productes. Si vols saber-ne més contacta amb nosaltres.
contacta

XARXES SOCIALS APLICADES A LA CARNISSERIA

En l'actualitat augmentar els coneixements sobre la utilització del món de Facebook, Twitter, Instagram,… és important. Aprofita les xarxes socials per promocionar el teu establiment! Contacta amb nosaltres si vols saber-ne més.
contacta

COMPTABILITAT I FISCALITAT

Iniciat per l’exercici professional en matèries comptables i fiscals. Contacta si vols saber-ne més.
contacta

II CURS DE FORMACIÓ DIRIGIT A PROFESSIONALS DEL SECTOR CARNI

+ info

2n nivell QUALITAT NUTRICIONAL, SENSORIAL I VIDA UTIL DE LA CARN

+ info

1r nivell QUALITAT DE CARN I PRINCIPIS D’ANÀLISIS SENSORIAL APLICATS A LA CARN DE BOVÍ

+ info

CURS TALLADOR PROFESSIONAL DE PERNIL

La professió de Tallador de Pernil no és tallar a rodanxes un pernil. És saber rendibilitzar-ho. Per això, restauradores, estudiants d'escoles d'hostaleria, xarcuters o amants del bon menjar tenen clar que saber tallar pernil és sinònim de futur.
+ info

TALL DE PERNIL I FOIE

L’expert Albert Falguera ens acosta una mica més al món del pernil i el foie. En el cas del pernil, aporta informació sobre les diferents races, l’etiquetatge, els tipus de tall, el rendiment, la seguretat o els utensilis necessaris per tallar el pernil a mà. Quant al foie, els assistents aprendràn més sobre la seva història, les races, la selecció dels fetges, la legislació sanitària, l’etiquetatge o fins i tot receptes de com elaborar-lo. Posa't en contacte si vols saber-ne més.
contacta